Bestyrelse

Bestyrelsesmedlem: Heidi Hemdorff
Suppleant: Ditte Maria Andersen

Hent klubbens privatlivspolitik her

Hvordan bliver jeg medlem?

Hvis du har været medlem tidligere eller gerne vil være nyt medlem, så foregår tilmelding via nedenstående link ved trykke på tilmeldingslink.

TILMELDINGSLINK

Vi har et samarbejde med Sporti, der varetager betaling og tilmelding til klubben samt til diverse arrangementer, som man kan deltage i. Tilmelding foregår ved at oprette en bruger via linket. Har I spørgsmål omkring tilmeldig, er I meget velkomne til at tage kontakt til klubben.

Hvad får jeg som medlem?

Vi tilbyder bl.a. følgende til vores medlemmer:​

Medlemskab koster årligt 350 kr. for børn og unge, 500 kr. for voksne samt 800 kr. for et familiemedlemskab (fx 1 voksen og 2 børn). Kontingent opkræves i april måned og skal være betalt inden udgangen af maj. Løbende tilmelding er også mulig, og sker tilmelding sent på året, vil prisen reduceres tilsvarende.

Det er muligt at være med til prøvetræne 3-4 gange inden der skal ske tilmelding til klubben. Dette koordineres med trænerne på det enkelte hold.

Betaling

Betaling for tilmelding, aktiviteter og begivenheder foregår via Sporti. Har du derimod købt klubtøj eller lignende, kan du betale til klubben via nedenstående oplysninger.

Klubbens konto er reg.: 0400 & kontonr: 4011743817. Angiv dit fulde navn i besked til modtager.

MobilePay kan også benyttes. Klubbens nummer er: 502011

OBS: KUN 1 TRANSAKTION PR EMNE!