Kom med til Danish Roller Cup!

Der afholdes igen i år en Danish Roller Cup. Det er en konkurrence der består af 4 løb fordelt rundt på udendørs baner forskellige steder i Danmark. Ved hvert arrangement inddeles deltagerne i to aldersgrupper: junior (årgang 2009-2017) og senior (årgang 2008 og ældre). Indenfor aldersgrupperne inddeles grupperne efter hastighed, så du konkurrer mod andre på dit niveau – fra begyndere til de rigtig hurtige. Der er plads til alle, både børn og voksne – og vi håber, at nye såvel som de garvede har lyst til at deltage! I er meget velkommen til at snakke med løbere fra klubben som deltog sidste år og høre deres erfaringer.

Alle deltagere får en deltagermedalje og mulighed for at vinde præmier i hvert løb samt i cuppen på tværs af alle løbene.

Danish Roller Cup 2023 består af fire rulleskøjteløb, hvor alle kan være med. Tilmelding til årets første afdeling i Slagelse. De efterfølgende afdelinger er som følgende:

 

Vi er flere fra Aarhus 1900 Inlinere der deltager i alle løbene – både af børn og voksne. Vi sørger for god stemning, heppekor samt et fælles område til løbene, hvor vi alle fra klubben sidder og hygger os sammen! Så tøv ikke med at spørg ind til løb eller meld jer til via ovenstående links, hvis I har lyst til at være med!